Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

Într-o lume în care alimentația modificată genetic și celebrele “€œE”-uri ne fac permanent să ne întrebăm: “€œoare ce mâncăm?”, iată 5 motive pentru care este foarte bine să consumăm doar sau cât mai multe produse tradiționale românești:

1. Cu toții avem părinți, bunici, rude sau prieteni care trăiesc în mediul rural, așadar este la îndemâna oricui să cunoască gustul, mirosul și textura produselor autentice, fiecare dintre noi care cumpără produse tradiționale, practic știe din start ce are în farfurie.

2.  În momentul de față există un monopol al marilor magazine, care efectiv sufocă mica fermă a țăranului român, practic se dictează un trend, iar micii producători autohtoni au foarte mult de pierdut, deci dacă o să cumpărăm de la ei o să le susținem existența.

3. Crește producția internă, se poate crea un circuit, intern și putem beneficia permanent de produse proaspete, gustoase și întotdeauna la domiciliu.

4.  Cumpărând produse autohtone și tradiționale rămân banii în țară și practic fiecare cetățean are de câștigat în urma acestui aspect.

5.  Nimic nu se compară cu gustul legumelor noastre românești, cu gustul produselor noastre tradiționale, pâinii sau cozonacii, prăjiturile sau carnea, toate produse în gospodăria autentică de țăranul român.
 
Evente Ad Plan susține consumul produselor făcută cu migală de țăranul român, după rețete vechi, iar prin rețeaua noastră de distribuție vă putem pune la dispoziție produsele cu gust de neuitat.