Menu
0728 Evente
  • Evenimente Tematice

CINE SUNTEM?

Pentru ca emotiile au darul de a induiosa si invada inimile oamenilor, evenimentele animate de sentimente vorbesc chiar prin emotiile lor.

Gustul si pasiunea pentru evenimentele tematice s-au reunit in anul 2014 sub conceptul Evente AD Plan, un amestec fin de emotii si creativitate in jurul unei echipe permanent preocupata de nou, pentru ca fiecare idee sa devina o emotie puternica. Evente nu este doar simbolul unei petreceri formale, ci creatorul evenimentelor tematice care exprima originalitate punctata prin lucruri simple si cu bun gust, un melanj de perfectionism si inventivitate imbinate intr-un context tematic.

De ceEVENTE?

Evente este prima agentie de organizarea a evenimentelor tematice create sub marca proprie care s-a nascut din dorinta a doi antreprenori si din valorile lor comune: gustul pentru creatie, originalitatea si atentia la detalii. Alaturi de cei 2 fondatori se alatura o echipa tanara si dinamica de colaboratori care impart aceiasi viziune: organizarea de evenimente tematice creatoare de emotii.

Inca de la inceput misiunea noastra a fost orientarea catre client cu pasiune si implicare in organizarea unei game diverse si extinse de evenimente tematice: de la targuri traditionale si degustari de produse la petreceri tematice, baluri si evenimente dansante, lansari de produse si evenimente private sau corporate, ideile noastre si punerea lor in scena intr-o maniera originala fiind nelimitate.

 

Newsletter

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

Oferta rapida de pret

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin
inscrierea la newsletter.


Tipul de eveniment de care esti interesat*:Campurile marcate cu * sunt obligatorii.