Menu
0728 Evente
 • EvenimenteRecomandate

Ce avem in Agenda

Dragul nostru chefliu, BUN VENIT! Sper ca ai calatorit cu placere prin meniul evenimentelor tematice si daca ai ajuns aici inseamna ca esti interesat de agenda noastra de evenimente, trecute, prezente si viitoare. Mai departe vei afla intreg arsenalul de evenimente tematice, marca Evente. Citeste pana la capat!

Agenda evenimentelor marca EVENTE este in primul rand un serviciu gratuit de informare cu privire la oferta pentru timp liber iar in cadrul sectiunilor meniului gasesti atat articole si anunturi cat si buletine informative care cuprind informatii despre toate evenimentele organizate de Evente AD Plan care se intampla in Bucuresti si in toata tara. Te invit sa rasfoiesti si blogul nostru pentru a te delecta cu articole interesante si utile, informatiile disponibile fiindu-ti livrate saptamanal, in mod gratuit, prin abonarea la NEWSLETTER. 

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

2015

 • 07 November Deliciile copilăriei
  Locatie: Ceainaria Bohemia TeaHouse Ora: intervalul 14:00 - 20:00

  Cui nu îi e dor de copilărie, de zilele senine în care zâmbeam, de prietenii de joacă, de mirosul aromat al dulciurilor făcute în casă? Deliciile copilăriei vor rămâne mereu în inima noastră.
  Evenimentul organizat de Evente în parteneriat cu ceainăria Bohemia Tea House va trezi cu siguranță gustul autentic al copilăriei.

  Prăjiturile dulci și aromate făcute de Geta în patiseria din satul Drăguş (Transilvania), servite alături de un ceai aromat într-un cadru de poveste îți vor încânta papilele gustative și vor crea festinul tuturor simțurilor. Gustul încetează să mai fie o senzația și devine o impresie în cadrul acestui eveniment unic în care aroma dulce și fericită a copilăriei și pofta pe care o simțeam când degustam aceste prăjituri le putem resimți și astăzi. Este aceeași poveste dulce a copilăriei spusă pe 7 noiembrie într-un cadru autentic românesc.

  Vino să deguşti şi tu deliciile copilăriei cu aromă de sărbătoare!

  Meniul costă 30 ron/persoană și include 1 ceai la alegere și 3 prăjiturele la alegere din cele 7 sortimente prezentate.

  Tel. rezervări: 0727.333.631

 • 11 July Best RETRO party
  Locatie: Lugera cafe, str. Vulturilor 98 Ora: 21:30

  Evente da startul petrecerilor cu iz oldies but goldies intr-un cadru RETRO pentru a ne distra, dansa si striga pe ritmurile celor de la Mr President, La Bouche, Bob Marley, Modern Talking, si multi altii!

 • 14 March Compendiu gastronomic (Degustari din Ardeal)
  Locatie: Osteria Ciao Niki Ora: 18:00

  Lansare si degustare de produse traditionale romanesti ardelenesti

  Produsele traditionale sunt un mesaj din trecut, iar raspunsul trebuie cautat in prezent.

  Evente isi invita oaspetii la prima degustare de produse traditionale romanesti din Ardeal. Oaspetii se vor delecta cu cozonacul de Dragus, painea de casa rumena de la brutaria Ucea, branza de capra de Crit, mezeluri de casa de Sergiana asezonate cu muraturi diverse, vinuri pe alese, toate garnisite cu muzica si voie buna.

  Sloganul acestui eveniment este “Bun, Curat, Cinstit”. Se doreste astfel promovarea traditiilor culinare romanesti din Ardeal si incurajarea micilor producatori. 

   

 • 30 May A taste of Romanian culinary traditions from Tara Fagarasului
  Locatie: Lugera Cafe, Vulturilor 98 Ora: 19

  For two hours, we will take you in a journey of culinary senses and delights brought from the heart of Romania, Tara Fagarasului from local peasants “ badea Vasile” and “tanti Chiva”.

  Their families have been on this land for 250 years now and produced food and wine to feed even the soldiers who fought in the Great Romanian War.
  Join us for a Romanian authentic cuisine and wine tasting!
  Wines from Crama Basilescu.

  Meet: Saturday, May 30th, starting 7.00 P.M. at LUGERA CAFÉ, Vulturilor str. no. 89.

  Price: 99 lei/person (a bottle of wine included)

  Book: For reservations e-mail: evente@evente.ro until May, 6th or call: 0728383683/ 50 places available

  Event organized by Evente AD plan – Romanian traditional food and wine brought from authentic Romania.

 

Newsletter

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

Oferta rapida de pret

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin
inscrierea la newsletter.


Tipul de eveniment de care esti interesat*:Campurile marcate cu * sunt obligatorii.