Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

Curiozitatea, inspiratia si inovarea reprezinta principalele puncte forte ale targurilor traditionale realizate sub marca Evente. Autenticitatea produselor si a bucatelor realizate duparetete traditionale cu ingrediente sanatoase reprezinta un pol de atractie pentru doritorii de produse autentice romanesti.

Targurile de produse traditionale constituie evenimentele dedicate micilor producatori unde consumatorii pot cumpara produse traditionale si locale romanesti precum si alimente si bucate traditionale sanatoase si proaspete direct de la cei care le produc.

Curiozitatea a fost cea care ne-a inspirat in organizarea targurilor tematice, a targurilor cu profil de sarbatoare si nu numai, apoi curiozitatea s-a transformat in obisnuinta. Si cum orice obisnuinta influenteaza si obiceiul de consum, a aparut cererea tot mai masiva a consumatorilor pentru calitate si pentru alimentele sanatoase, Evente va invita sa gustati si sa degustati produsele autentice romanesti, sa incurajati si sa consumati produse si alimente sanatoase pentru o viata mai buna. 

Evente incurajeaza consumul de produse traditionale romanesti pentru o viata sanatoasa si frumoasa!