Sâmbătă, 7 noiembrie 2015 a avut loc la ceainăria Bohemia TeaHouse un eveniment culinar dulce în care ne-am adus aminte de prăjiturile copilăriei prin deliciile pe care ni le-a pregătit Geta în patiseria sa din satul Drăguş. Invitaţii de onoare şi cei prezenţi au avut ocazia să savureze 8 sortimente de prăjituri de casă, pregătite din ingredinte 100% naturale.

 „Deliciile copilăriei” au fost: RIGO (o prăjitură de ciocolată cu glazură de bezea), SNICKERS (o prăjitură cu nucă şi caramel), ȊNGHEŢATĂ (prăjitura cu muuuultă ciocolată), AURORA (o prăjitură cu zahăr caramelizat), MAC (celebra prăjitură cu mac şi blat de biscuiţi), TELEVIZOR (prăjitura cu glazură de ciocolată albă), CAROLINA (prăjitura colorată cu smântână şi bomboane colorate) şi RUMBA (foile de napolitană cu cremă de vanilie).

Oaspeţii au beneficiat de un meniu special alcătuit din 3 mini prăjiturele şi 1 ceai la alegere, savurat într-un cadru boem şi liniştit, potrivit pentru o după-masă de weekend.

Atmosfera a fost una extrem de plăcută și plină de savoare, cu prăjituri de casă pregătite după rețete proprii, care aduc în contemporaneitatea lor, gustul de odinioară.€™.

Mulțumim tuturor celor prezenți la eveniment iar vouă, dragi degustători amatori care nu ne-ați trecut încă pragul, va lansăm invitația de a ne cunoaște în cadrul viitoarelor noastre evenimente tematice, marca Evente

Eveniment organizat în parteneriat cu ceainăria Bohemia TeaHouse, brutăria Drăguş şi Metropotam.