Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

Gastronomia sau arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea ne va incanta intotdeauna simturile cu bucate alese iar armonia culinara dintre varietatea aromelor si diversitatea formelor va ramane vesnic un festin al tuturor simturilor.

 Pornind de la provocarea filozofului german Kant care nu a lasat „nicio critica ratiunii culinare” si folosindu-se de intreg ambientul senzorial, Evente isi asteapta oaspetii la degustarile de produse traditionale si de vinuri alese precum si la lansarile organizate de produse bio si „slow food”, evenimente in jurul carora simturile se deschid pentru experiente inedite.

ArticoleIntr-o lume a consumului si a unei bulimii culinare Evente te invita sa descoperi maratonul degustarilor estetice, un amestec de mirosuri, ecouri si gusturi specifice produselor traditionale autentice romanesti si sa te lasi cuprins de experienta vinului bun dat uitarii, sa te bucuri de senzatii si gusturi intr-un cadru traditional, argumente factuale care plaseaza gastronomia romaneasca traditionala in randul celebrelor bucatarii internationale.  

Simplu spus, diversitatea evenimentelor traditionale tematice de tot felul organizate sub marcaEvente devine betia tuturor simturilor si pune stampanire pe flamandul consumator de produse traditionale, autentice, romanesti.

Gustul inceteaza sa mai fie o senzatie si devine o impresie in evenimentele tematice organizate de catre echipa noastra. Va invitam cu drag la expozitii culinare, proiecte gastronomice, degustari de produse traditionale, degustari de vinuri, meniuri culinare, toasturi si conversatii, degustari de produse „slow food” … deliciul tuturor simturilor.