Menu
0728 Evente
DATA 13 February2015

Eveniment, Apetit si degust autentic romanesc

Curiozitatea, inspiratia si inovarea reprezinta principalele puncte forte ale targurilor traditionale realizate sub marca Evente. Autenticitatea produselor si a bucatelor realizate duparetete traditionale cu ingrediente sanatoase reprezinta un pol de atractie pentru doritorii de produse autentice romanesti.

Targurile de produse traditionale constituie evenimentele dedicate micilor producatori unde consumatorii pot cumpara produse traditionale si locale romanesti precum si alimente si bucate traditionale sanatoase si proaspete direct de la cei care le produc.

Curiozitatea a fost cea care ne-a inspirat in organizarea targurilor tematice, a targurilor cu profil de sarbatoare si nu numai, apoi curiozitatea s-a transformat in obisnuinta. Si cum orice obisnuinta influenteaza si obiceiul de consum, a aparut cererea tot mai masiva a consumatorilor pentru calitate si pentru alimentele sanatoase, Evente va invita sa gustati si sa degustati produsele autentice romanesti, sa incurajati si sa consumati produse si alimente sanatoase pentru o viata mai buna.

Evente incurajeaza consumul de produse traditionale romanesti pentru o viata sanatoasa si frumoasa!

Daca doresti sa fii permanent informat pe email sau sms cu privire la evenimentele tematice organizate de catre echipa noastra te invitam sa te abonezi la newsletter!

 

Newsletter

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

Oferta rapida de pret

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin
inscrierea la newsletter.


Tipul de eveniment de care esti interesat*:Campurile marcate cu * sunt obligatorii.