Menu
0728 Evente
DATA 12 March2015

Eveniment, Placeri estetice si gustative

Cand Bucurestiul danseaza, adeseori jumatate din lume priveste. Nicaieri altundeva nu s-au consacrat in asa fel aceste evenimente dansante atat de iubite de tanara generatie. Aproape fiecare comunitate de tineri isi are in acest oras propriul bal. Punctul culminant al sezonului de evenimente dansante il constituie cerebrarea momentelor unice din viata fiecaruia, prilej cu care Evente pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii pentru ca petrecerea balului de absolvire, nunta de vis, botezul primul nascut sau orice sarbatoare din viata fiecaruia sa ramana o amintire pretioasa de-a lungul anilor.

Pe cat de diferite ar fi aceste baluri si evenimente dansante, un singur lucru il au in comun: bucuria muzicii si diversitatea culinara specifica atmosferei de sarbatoare. Un intreg ambient senzorial, o relatie subtila si misterioasa intre ambient si arta gastronomica se asterne in fata iubitorilor de frumos si va invitam sa il descoperiti.

Daca doresti sa fii permanent informat pe email sau sms cu privire la evenimentele tematice organizate de catre echipa noastra te invitam sa te abonezi la newsletter!

 

Newsletter

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

Oferta rapida de pret

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin
inscrierea la newsletter.


Tipul de eveniment de care esti interesat*:Campurile marcate cu * sunt obligatorii.