Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

Țăranul român este o componentă esențială și amplă a României autentice. Fiind ultimul bastion al frumosului rural, țăranul român este legătura veșnică între trecut și viitor.

Partea culinară a României autentice are vechi și strânse legături cu istoria, bucătăria tradițională românească încă își are bine înfipte rădăcinile în trecut și un rol foarte important îi revine țăranului român care produce, în continuare, celebrele produse tradiționale românești.

Produsele tradiționale românești reprezintă o stare de spirit și antrenează într-un mod sublim totalitatea papilelor gustative, mirosul, prospețimea și evident gustul lor fac parte dintr-o poveste spusă din generație-n generație.
Că este vorba de cozonac, pită, cârnăciori sau pastrame, apetitul vizual deschide calea poftelor gustative, țăranul român păstrând prin produsele sale o mare parte din autenticitatea satului și valoarea mâncărurilor consacrate de-a lungul istoriei.

Evente încurajează consumul de produse tradiționale și prin rețeaua noastră de distribuție putem livra toată gama de alimente 100% autentic românești, cu certificate de producător.