Menu
0728 Evente
  • Parerea ta, conteaza

Ce spun Clientii?

Evente
, November 13, 2015

Am fost la evenimentul DELICIILE COPILARIEI, super prajituri, super bune si gustoase, gusturile de alta'dat, brutaria Dragus si dna Geta face niste minunatii dulci! Bravo Boehmia, bravo Evente, bravo Brutaria Dragus!!!

Evente
, April 27, 2015

Bravo Evente, intr-o piata a consumului in care lumea nu mai stie ce pune in farfurie, cei de la EVENTE se lupta sa mentina vie traditia si obiceiul romanesc...tineti-o tot asa, EVENTE!

Evente
, April 24, 2015

Evente este cireasa de pe tort in randul petrecerilor, la degustarea propusa de ei, ne-am simtit foarte bine, iar vinul sublim in combinatie cu mancarea absolut delicioasa, ne-au aratat cum se simt zeii cand petrec. Felicitari Evente!

Evente
, April 21, 2015

Ati reusit sa ne faceti sa vedem si sa simtim in mijlocul Bucurestiului frumusetea traditiilor romanesti ! Plecand de la atmoasfera pe care ati creat-o si de la gustul bucatelor si al vinului pe care am fost invitati sa le degustam, am zburat cu gandul la cat de frumoasa este Tara Fagarasului. Felicitari si mult succes pe viitor, suntem alaturi de voi !

Evente
, March 29, 2015

Daruire, frumusete, sensibilitate! Asta am simtit cand am participat la primul eveniment Evente.Raman aproape de voi pentru ca sunt sigura ca ma veti surprinde si data viitoare!

Evente
, March 21, 2015

Am colaborat de 3 ori cu cei de la Evente AD Plan, sunt o echipa de profesionisti desavarsiti, evenimentele organizate pentru noi s-au bucurat de un real succes si asteptam cu nerabdare urmatoarele evenimente care se vor desfasura sub marca Evente!!! Multumim Evente pentru clipele deosebite...

* = Required Field

What is your fullname?

Fill in your email address

What is your company name?

Does your company have a website?

Describe our company in a few short words


What do you think about our company?


Do you have a photo we can use?

*I agree that this testimonial can be published.

 

Newsletter

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin inscrierea la newsletter.

Oferta rapida de pret

Profita de 10% reducere la urmatorul eveniment prin
inscrierea la newsletter.


Tipul de eveniment de care esti interesat*:Campurile marcate cu * sunt obligatorii.